Foto: Oswald Verleg "Eenheid in verscheidenheid"

Alchemie in Teams

Word de beste versie van jezelf en maak goud van jullie leiderschap

Alchemie in Teams

Ga voor goud

Herkennen en erkennen van de impact die je als leiderschapsteam hebt. Durven jullie?!
Maak GOUD van jullie leiderschap juist doordat je samen bent.

Geef jij als duo of trio samen leiding aan een team of afdeling, dan is dit speciaal voor jou! Als je samen voor goud gaat en van jullie samenwerking goud wil maken, dan zoek je naar alchemie in leiderschap. Om zo samen de beste versie van elkaar te worden en de beste versie voor je team te zijn. Wij geloven in tandemkracht. In dat je samen sneller vooruit komt. Dat het helpt als je dan bij elkaar aansluit, ook al ben je beiden echt anders. Juist het kennen en erkennen van die verschillen zorgt ervoor dat 1 + 1 3 kan worden.

Maar dat is nog niet zo’n makkelijke opgave. Want als je met zijn tweeën verantwoordelijk bent, dan zit je elkaar soms ook in de weg. Je hebt een verschillende stijl van leidinggeven. Of een andere visie. Of de irritaties zijn persoonlijk geworden. Dan is het best lastig om de ander onvoorwaardelijk te steunen. Soms zit je elkaar onbewust en ongewild in de weg. Zonder dat jullie ervan bewust zijn, geef je elkaar niet de ruimte of groei die eigenlijk nodig is. En dat kan ten koste gaan van de effectiviteit en productiviteit van jullie team. Jullie mensen hebben misschien wel iets anders nodig van jullie als koppel.

Excelleren

Je excelleert als je weet:

  • wie JIJ bent in je kracht,
  • hoe JIJ in relatie tot de ANDER versterkt 
  • en wat jullie als WIJ zijn.

Maken jullie samen écht goud van je leiderschap? Zijn jullie je bewust van de kansen, de kracht en de kwaliteiten die ontstaan als jullie je taak gezamenlijk dragen? Kennen jullie je impact als eenheid op je team? En kan je dat bewust sturen?

Investeer één keer in jezelf en elkaar om daarna grenzeloos de vruchten ervan te plukken.

Schrijf je nu in

Schrijf je dan nu samen in voor
Alchemie in Leiderschap – IK en JIJ in de beste versie van ONS

Een training voor leidinggevende koppels die systemisch willen werken met elkaars kwaliteit en impact op hun team.

  • werken aan je leiderschap zonder zweverig gedoe
  • samen in de arena elkaars krachten versterken
  • goudmakers worden ten dienste van je team

Geef jij als duo of trio samen leiding aan een team of afdeling, dan is deze training speciaal voor jou.

Korte achtergrond over ons

Wij zijn Heleen Siebert en Helen Beeley. Niet alleen qua naam een gouden koppel ook qua werkwijze!

Heleen Siebert, teamcoach bij Tandemkracht
Ik coach kleine en grote teams om de pret in hun samenwerking te verhogen en de prut op te ruimen. Dat doe ik o.a. bij operationele teams van de politie.
Ik nodig je van harte uit voor de driedaagse training Alchemie in Leiderschap die ik samen met Helen Beeley geef. Een uniek aanbod voor leidinggevenden die samen verantwoordelijk zijn voor een team.

Helen Beeley, teamcoach bij Bureau Beeley
Ik ben Deep Democracy Practitioner en zet tools uit deze methode in om tegenspraak te organiseren en de boodschap achter sabotagegedrag te ontdekken. Je ervaart in mijn trainingen wat de kracht van het verschil is en hoe je tegenstellingen optimaal kunt benutten om samen sterker en effectiever te worden.

Scroll naar top